More Website Templates @ TemplateMonster.com - August 1st 2011!

Menu Okolicznosciowe

Polecamy

OBIAD (po 2 sztuki mięsa na osobę)



I danie



rosół z makaronem lub krem pieczarkowy z grzankami

II danie



- kurczak w potrawce z ryżem i marchew z groszkiem
- kotlet de volaille
- roladka z pomidorami suszonymi i serem
- kotlet po wielkopolsku
- kotlet po szwajcarsku
- kotlet po królewsku
- zraz wołowy
- pieczeń wieprzowa
- sznycel Hawai
- kotlet mielony
- kotlet schabowy
- filet z kurczaka z sosem cumberland
- bukiet jarzyn (brokuły, kalafior)
- ziemniaki
- krokiety
- szyszki
- frytki
- kluski śląskie
- sos pieczeniowy
- zestaw surówek
- buraczki gotowane

DESER



- lody z owocami i bitą śmietaną

ZAKĄSKI (po 2 zakąski na osobę)



- indyk z owocami
- szparagi w szynce na sałatce jarzynowej
- schab z morelą
- rolada wieprzowa
- galantyna z kurczaka
- befsztyk tatarski
- sałatka jarzynowa
- sałatka grecka
- sałatka z tuńczykiem
- pieczywo
- masło

CIASTO



- tort + 1 kawałek ciasta na osobę

KOLACJA (po 2 sztuki mięsa na osobę)



- golonka po bawarsku
- golonka gotowana
- kurczak pieczony
- szaszłyk drobiowy
- kiełbasa parzona (biała i śląska)
- bigos
- leczo
- kapusta zasmażana
- chrzan, musztarda
- pieczywo
- masło
- barszcz czysty

KAWA, HERBATA



NAPOJE




POWRÓT DO MENU

.

Telefon:63 277 18 27

COPYRIGHT BY KRASNOLUDEK 2017

Zerknij na Facebooka: