OBIAD (po 2 sztuki mięsa na osobę)
I danie
- rosół z makaronem
- krem z brokuł z grzankami
- krem pieczarkowy z grzankami
II danie
- kotlet de volaille
- kotlet po wielkopolsku
- kotlet po szwajcarsku
- sznycel z pieczarkami(schab)
- kotlet po królewsku
- zraz wołowy
- pieczeń wieprzowa
- sznycel Hawai
- kotlet mielony
- kotlet schabowy
- roladka z farszem
- roladka ze szpinakiem
- roladka z pieczarkami w sosie
- bukiet jarzyn (brokuły, kalafior)
- ziemniaki
- krokiety
- frytki
- kluski śląskie
- sos pieczeniowy
- zestaw surówek
- marchewka z goszkiem
- buraczki gotowane
DESER
- lody z owocami i bitą śmietaną
ZAKĄSKI (po 2 zakąski na osobę)
- schab z morelą
- filet w cieście
- rolada wieprzowa
- galantyna z kurczaka
- befsztyk tatarski
- sałatka jarzynowa
- sałatka grecka
- sałatka gyros
- sałatka z tuńczykiem
- pieczywo
- masło
CIASTO
- tort + 2 kawałek ciasta na osobę
KOLACJA (po 2 sztuki mięsa na osobę)
- golonka po bawarsku
- golonka gotowana
- kurczak pieczony
- szaszłyk drobiowy
- sałatki
- kapusta zasmażana
- chrzan, musztarda
- pieczywo
- masło
- barszcz czysty
KAWA, HERBATA
NAPOJE
POWRÓT DO MENU